Gebruik & veiligheid

Omdat wij verschillende producten verkopen hebben wij een klein overzichtje gemaakt voor het gebruiken van onze producten. 
Deze staan ook bij elk artikel vermeld onder het kopje: veiligheid!


ARMBANDJES
Laat kinderen hier niet mee spelen. Dit product bevat kleine onderdelen welke los kunnen raken. Gebruik deze accessoire uitsluitend als armband. De bedels/kralen kunnen verkleuren als ze in contact komen met vocht.

SLEUTELHANGERS/TASSENHANGERS
Laat kinderen hier niet mee spelen. Dit product bevat kleine onderdelen welke los kunnen raken. Gebruik deze accessoires uitsluitend als sleutelhanger/tassenhanger. De bedels/kralen kunnen verkleuren als ze in contact komen met vocht.

BIJTRINGEN
Geef de bijtring nooit mee naar het bedje, de wieg etc. Gebruik deze alleen onder toezicht. De houten ringen zijn van onbehandeld beukenhout. De oortjes kun je gemakkelijk van de houten ring afhalen. De houten ring kun je afnemen met een vochtige doek. Mocht je er voor kiezen om de oortjes in de wasmachine te wassen dan raden wij je aan om te wassen op maximaal 30 °C. Let hierbij wel op dat je de verschillende kleuren gescheiden houdt.
-Niet bleken
-Niet chemisch reinigen
-Niet drogen in de wasdroger/droogtrommel
-Strijken tot maximaal 110 °C

KLEDING (broekjes/leggings, rokjes, mutsjes en haarbandjes)
Al onze stoffen worden gewassen voordat we ermee aan de slag gaan. Dit doen we in verband met het krimpen en/of verkleuren van de stoffen. Om het kledingstuk zo lang mogelijk mooi te houden raden wij je aan om het (waar mogelijk) binnenste buiten te keren, en te wassen op maximaal 30 °C. Let hierbij wel op dat je de verschillende kleuren gescheiden houdt. 
-Niet bleken

-Niet chemisch reinigen
-Niet drogen in de wasdroger/droogtrommel
-Strijken tot maximaal 110 °C

Liefs van Leev is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Voor alle producten geldt dus ook dat wij je adviseren de producten altijd met toezicht van volwassenen te gebruiken. Controleer regelmatig de artikelen en bij twijfel over de veiligheid, dien je de producten altijd weg te gooien.