Ruilen & retourneren

UITZONDERING RETOURNEREN
Gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten kunnen helaas niet retour gestuurd worden. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na een succesvolle betaling definitief. 

RUILEN/RETOURNEREN
Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht gemaakt, ingepakt en verzonden. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je toch niet tevreden bent. Voordat je iets terugstuurt kun je contact met ons opnemen via info@liefsvanleev.nl
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.

De artikelen dienen onbeschadigd en ongedragen te zijn en zal met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Stappenplan retourneren:
Vul het retour formulier voor herroeping in. Je vindt het formulier hier
2. Verpak de artikelen weer in de originele verpakking
3. Schrijf het retour adres op de verpakking
4. Frankeer het pakket en breng deze naar een brievenbus of PostNL servicepunt. De retourzending is voor eigen rekening en op eigen risico. Eigen risico houdt in dat Liefs van Leev niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen
5. Zodra wij het pakket in goede orde retour hebben ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.