• GRATIS verzending v.a. €50,-
  • Altijd veilig online betalen
  • Handgemaakt met liefde!

Over Liefs van Leev

Bij Liefs van Leev vind je handgemaakte baby- en kinderkleding met bijpassende accessoires zoals haarbandjes en mutsjes maar ook leuke armbandjes en sleutelhangers die je helemaal zelf kunt personaliseren. De kleding kun je zelf samenstellen door te kiezen uit onze stoffen maar we willen ons in de toekomst ook wat meer gaan richten op voorraad. We zijn vaak opzoek naar nieuwe leuke stofjes, dit betekent dat wij werken met een wisselende stoffen voorraad. De stof die je voornamelijk bij ons ziet is van tricot. Het is een soepele rekbare stof en is lekker zacht. De kleding zit daardoor comfortabel en de stoffen zijn ook nog eens duurzaam!


De kleding en accessoires van Liefs van Leev worden handgemaakt in ons eigen atelier met precisie, zorg en heel veel liefde!


En dan nu de gezichten achter Liefs van Leev. 
Wij zijn Evelien en Leshley, moeder en dochter!

Evelien, getrouwd, moeder van 5 kinderen en oma van inmiddels 6 kleinkinderen. Al jaren maak ik zelf kleding. Het is even een tijdje minder geweest maar sinds er kleinkinderen zijn ben ik weer aan de slag gegaan. En er is niets mooier dan die vrolijke en dankbare gezichtjes wanneer ik weer iets nieuws voor ze gemaakt hebt. Ik ben erg creatief en probeer regelmatig nieuwe dingen uit. Vind het ook erg leuk als we een bestelling krijgen met een speciaal verzoek! Naast het maken van kleding heb ik ook een grote liefde voor fotografie, regelmatig heb ik iemand voor mijn lens staan. En als je dacht dat dat alles was, nee.. Samen met mijn man heb ik ook nog een auto bedrijf. Het is erg druk maar ik doe alles met heel veel liefde en plezier!

Leshley, getrouwd en moeder van een zoon en dochter. Van jongs af aan wilde ik altijd graag in een winkel werken. Op het VMBO begon ik met stage bij een supermarkt, daarna bij een drogisterij. Mijn vervolg opleiding was natuurlijk ook detailhandel. Ik begon daar met stage bij een textielwinkel en kreeg al snel een baan aangeboden. Ik heb altijd met veel plezier in een winkel gestaan. Toen ik eind 2017 uit dienst ging kwam kort daarna ons eerste kindje. Toen hij ongeveer een jaar oud was begon het toch echt wel te kriebelen om weer wat te gaan doen. Het liefste vanuit huis zodat ik bij mijn zoontje kon zijn. Dus ik heb wat kralen (en heeeel veel andere dingen die je nodig bent) ingekocht en ben armbandjes gaan maken. Zo begon het. Ik maakte een Instagram pagina aan en liet daar mijn creaties zien. Regelmatig gaf ik wat weg bij een give-away. Op die manier (en mede door een paar hele lieve instagram vriendinnetjes) kreeg ik nieuwe volgers en dus klanten. 

En toen was daar opeens ons geweldige idee. Waarom gaan we niet gewoon een bedrijfje starten, SAMEN! Hoe mooi is dat, samen een bedrijfje runnen als moeder en dochter! Op 26 mei 2020 hebben we ons bedrijf ingeschreven bij de KvK en per 1 juni 2020 zijn we officieel gestart! Wij zijn begonnen met de naam Level26, maar hebben deze na wat twijfels laten wijzigen naar Liefs van leev.