Over Liefs van Leev

Wij, Evelien & Leshley, moeder en dochter, zijn in 2020 samen begonnen aan dit onwijs leuke avontuur! Leshley houdt zich, naast haar baan bij Zeeman, bezig met de inkoop en verkoop. Zorgt voor de aankleding van de webshop, het onderhouden van sociale media, het maken van de sleutelhangers/armbandjes en het ontwerpen van onze minikaartjes en stickers. 

Evelien houdt zich, naast het maken van de babykleding en alles waar daar bij komt kijken ook nog bezig met haar andere bedrijf. Samen met haar man heeft ze een auto bedrijf waar ze de boekhouding doet. Ook heeft ze een grote liefde voor fotografie, regelmatig staat er iemand voor haar lens. En als je dacht dat dat alles was, nee.. Zo af en toe draait ze ook een dagje in de kringloopwinkel van haar zoon.

Al met al hebben we een druk leven maar we vullen elkaar hartstikke goed aan.

Bij Liefs van Leev vind je leuke stickers in allerlei thema's, die je bijvoorbeeld op een traktatie kan plakken. En ontwerpen we mini wens kaartjes. Maar we hebben ook leuke armbandjes en sleutelhangers die je helemaal zelf kunt personaliseren.

En voor handgemaakte babykleding met bijpassende accessoires zoals haarbandjes en mutsjes kun je ook bij ons terecht! De babykleding kun je zelf samenstellen door te kiezen uit onze stoffen. We willen ons in de toekomst wat meer gaan richten op voorraad zodat iedereen precies kan zien wat er is. We zijn vaak opzoek naar nieuwe leuke stofjes, dit betekent dus dat wij werken met een wisselende stoffen voorraad. De stof die je voornamelijk bij ons ziet is van tricot. Het is een soepele rekbare stof en is lekker zacht. De kleding zit daardoor comfortabel en de stoffen zijn ook nog eens duurzaam! 

De kleding en accessoires van Liefs van Leev worden handgemaakt in ons eigen atelier met precisie, zorg en heel veel liefde!

🤎